Cvjećara “Uniko” iz Banjaluke, uz dugogodišnju tradiciju, postojanje od 20 godina i iskustvo gospođe Stanije Radukić je jedna od najboljih cvjećara koju krasi dizajn, kreativnost, aranžiranje kao i poslovnost i ljubaznost prema svim potrošačima cvjećare “Uniko”.
Prvi i osnovni uslov je ljubav i rad sa cvijećem na zadovoljstvo svih naših potrošača.
Cvjecara “Uniko” pretvara Vaše želje u realnost, te nas upravo takav odnos čini uspješnim u saradnji sa našim potrošačima.
Vaše želje i Vaše zamisli sa puno ljubavi pretvaramo u stvarnost jer mi to umijemo i možemo.
U cvjećaru “Uniko” svako je dobro došao kako bi dobio svoju unikatnu dekoraciju i svesrdnu pomoć oko odabira u toku cijele godine.
Sve vrste rezanog prirodnog ili umjetnog cvijeća iz našeg asortimana kao i poseban akcenat koji stavljamo na: vjenčanja, dekorisanje prostora za različite svečanosti i prigode, kao i program za pakovanje koji je dostupan u toku čitave godine za naše potrošače. Takođe radimo na dekorisanju objekata od ugostiteljskih do poslovnih kancelarija, sve iz našeg asortimana uz dogovor sa vlasnicima.

Dostava svih vrsta cvijeća iz našeg asortimana je besplatna na području Banjaluke ili u radijusu do 10 km udaljenosti od cvjećare Uniko.

BUDITE UNIKATNI I PREPOZNATLJIVI SA USLUGOM CVJEĆARE “UNIKO”

Zadovoljni klijenti